Cozonacul de ciocolata cu alune se pudreaza cu zahar sau se acopera cu glazura de ciocolata.
Pentru cozonacul de ciocolata cu alune, se rade ciocolata, apoi se bat albusurile spuma cu putina sare. Se face o crema spumoasa din unt, zahar si vanilie, dupa care se incorporeaza galbenusurile. Se amesteca alunele, ciocolata, praful de budinca si praful de copt, dupa care se incorporeaza cate putin impreuna cu romul in crema. Se pune aluatul intr-o forma de colac unsa cu unt si se lasa la cuptor circa o ora la foc potrivit. Se lasa la racit cel putin sase ore, iar la final, se pudreaza cu zahar sau se acopera cu glazura de ciocolata.
Cozonacul de ciocolata cu alune se serveste pudrat cu zahar sau cu glazura de ciocolata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii