Se amesteca faina cu praful de copt. Se amesteca bine untul cu zaharul, coaja de lamaie si sare. Se inglobeaza pe rand ouale, apoi se adauga faina, i
Se amesteca faina cu praful de copt. Se amesteca bine untul cu zaharul, coaja de lamaie si sare. Se inglobeaza pe rand ouale, apoi se adauga faina, iaurtul si migdalele. Se toarna amestecul in forma, apoi se da la cuptor si se coace o ora.
Se lasa la racit, apoi se rastoarna si se presara cu zahar pudra. Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat Gogosi pufoase Chec pufos
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzEste una din cele mai bune prajituri pe care le-am mancat in ultimul timp. Am vazut aceasta reteta scrisa undeva pe facebook,...
Desert prajitura Fantezie
Comentarii