Orezul se pune in apa si se lasa acolo pana se umfla. Laptele se fierbe impreuna cu vanilia, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga orezul. Se lasa
Orezul se pune in apa si se lasa acolo pana se umfla. Laptele se fierbe impreuna cu vanilia, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga orezul. Se lasa totul pe foc mic si se amesteca des. Dupa ce laptele a scazut la jumatate, se pun 6-7 linguri cu zahar si se lasa sa mai fiarba pana cand orezul este scazut. Se lasa apoi sa se racoreasca, se adauga coaja de lamaie, stafidele tinute in apa si 5-6 galbenusuri. Se amesteca bine, se adauga apoi albusurile batute spuma tare, si se toarna compozitia peste aluatul de pasca, pregatit in prealabil. Se baga tava la cuptor si se lasa la copt.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Chec pufos
Prajituri delicioase
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii