Pasca fara aluat

Pasca fara aluat este delicioasa, o reteta de pasca simpla ce poate fi pregatita cu succes chiar si de incepatori pentru Pasti.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pasca fara aluat

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri smantana grasa
  • 11 linguri zahar
  • 11 linguri faina
  • 11 linguri branza dulce de vaci grasa
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • unt pentru uns forma

Mod de preparare

Folosim 6 oua. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le amestecam cu zaharul si zaharul vanilat si mixam circa 10 minute, dupa care incorporam pe rand smantana, branza, galbenusurile si mai apoi faina in care am amestecat praful de copt. Adaugam esenta de vanilie si coaja de lamaie si amestecam bine. Ungem o tava rotunda cu unt si o tapetam cu faina si turnam compozitia. Batem bine celelalte 2 oua cu un praf de faina si adaugam deasupra compozitiei. Dam la cuptor pentru circa 45 minute.


Scoatem pasca fara aluat din cuptor, o lasam sa se raceasca dupa care o taiem.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc