Pasca fara aluat este delicioasa, o reteta de pasca simpla ce poate fi pregatita cu succes chiar si de incepatori pentru Pasti.
Folosim 6 oua. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le amestecam cu zaharul si zaharul vanilat si mixam circa 10 minute, dupa care incorporam pe rand smantana, branza, galbenusurile si mai apoi faina in care am amestecat praful de copt. Adaugam esenta de vanilie si coaja de lamaie si amestecam bine. Ungem o tava rotunda cu unt si o tapetam cu faina si turnam compozitia. Batem bine celelalte 2 oua cu un praf de faina si adaugam deasupra compozitiei. Dam la cuptor pentru circa 45 minute.
Scoatem pasca fara aluat din cuptor, o lasam sa se raceasca dupa care o taiem.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii