Foaia de aluat se intinde si se taie apoi cu cutitul in forme rotunde, cu ajutorul unei farfurii. Se coc pe fundul unei oale, in cuptor, fara a se ru
Foaia de aluat se intinde si se taie apoi cu cutitul in forme rotunde, cu ajutorul unei farfurii. Se coc pe fundul unei oale, in cuptor, fara a se rumeni. Se ung apoi cu sirop, se presara deasupra nuca maruntita, amestecata cu zahar si se asaza turtele una peste alta. Se toarna peste ele restul de sirop si se lasa pana a doua zi sa se imbibe bine cu sirop.
Se servesc, taiate ca si un tort.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Papanasi fierti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrajitura Lamaita reteta clasica de Alba ca Zapada este prajitura simpla, gustoasa care ti se topeste in gura….o...
Prajitura Lamaita reteta clasica de Alba ca ZapadaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii