Curatam ananasul de coaja. Il taiem in patru si ii scoatem cotoaru. Le asezam intr-o farfurie si adaugam miere cat vrem noi. Presaram si putina scorti
Curatam ananasul de coaja. Il taiem in patru si ii scoatem cotoaru.
Le asezam intr-o farfurie si adaugam miere cat vrem noi.
Presaram si putina scortisoara, pentru un gust si mai bun.
Acoperim cu o folie si dam la rece sa se marineze.
Eu am lasat jumate de ora.
Cat sta la rece, batem niste frisca lichida pe care o indulcim cu miere.
Ungem grill-ul cu doua picaturi de ulei, il icingem bine si "frigem" ananasul. Nu prea mult cateva minute.
Din cand in cand il mai stropim cu zeama care a lasat in castron, pana prinde o culoare frumoasa.
Serviti-l imediat cu un smoc de frisca langa.
Pofta buna!
Reteta Ananas caramelizat a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete cu ananas gasiti aici:
Tort spirala cu ananas,
Tort de ananas cu Mascarpone,
Prajitura cu mar si iaurt de ananas
postat de culinar in 10 Sep. 2009

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii