Se curata bananele si se taie in rondele. Se pune o lingura de unt intr-un vas, se asaza rondelele de banane, se presara alunele nesarate macinate mar
Se curata bananele si se taie in rondele. Se pune o lingura de unt intr-un vas, se asaza rondelele de banane, se presara alunele nesarate macinate marunt, se adauga trei linguri de zahar si se stropeste cu o lingura de unt topit. Se Introduce vasul la cuptor, la foc mic, pentru cateva minute. Cand bananele s-au inmuiat, se scot din cuptor si se adauga stafidele si zaharul vanilat. In momentul servirii, se stropesc cu coniac si se flambeaza. Se servesc cu sosul caramel ramas in vas si cu frisca.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Tarta cu fructe
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii