Banane in vin fiert

Bananele in vin fiert se servesc calde sau reci, dupa preferinta. Se pregatesc rapid si sunt delicioase.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml de vin rosu
  • scortisoara
  • zahar si
  • 5 banane.

Mod de preparare

Pentru bananele in vin fiert se pune vinul la fiert cu zahar si scortisoara, dupa care se adauga bananele curatate si taiate felii, se lasa timp de doua – trei minute la fiert, apoi se dau deoparte.


Bananele in vin fiert se servesc calde sau reci, dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori