Bananele se taie de-a lungul, apoi in 3-4 bucati egale, depinde de marimea bananelor. Oul se amesteca bine cu putin zahar, fai
Bananele se taie de-a lungul, apoi in 3-4 bucati egale, depinde de marimea bananelor. Oul se amesteca bine cu putin zahar, faina si lapte, in asa fel incat sa se obtina un aluat ca de clatite, dar de vreo 2 ori mai gros.
Uleiul se pune la incins, bananele se tavalesc bine in aluat, se pun la prajit, la foc mediu pana devin aurii. Bananele gata prajite se stropesc cu mierea diluata cu putina apa.
Atentie: Bananele se rumenesc foarte repede, deci sa nu le prajim la foc mare si sa fim foarte atenti!
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Tarta cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii