Se tai bananele in 4-4 bucati. Se topeste untul si cand devine spuma se adauga feliile de banane. Se prajesc 2 minute dupa care se intorc si se adauga
Se tai bananele in 4-4 bucati. Se topeste untul si cand devine spuma se adauga feliile de banane. Se prajesc 2 minute dupa care se intorc si se adauga peste ele alcoolul. Se mai prajesc 1-2 minute sa rumeneasca peste tot. Pentru sos se amesteca zaharul cu smanatana si se incalzeste 1 minut.
Se servesc in farfurioare si se stropesc cu sos. Se servesc calde!
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Ciocolata de casa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii