Se tai bananele in 4-4 bucati. Se topeste untul si cand devine spuma se adauga feliile de banane. Se prajesc 2 minute dupa care se intorc si se adauga
Se tai bananele in 4-4 bucati. Se topeste untul si cand devine spuma se adauga feliile de banane. Se prajesc 2 minute dupa care se intorc si se adauga peste ele alcoolul. Se mai prajesc 1-2 minute sa rumeneasca peste tot. Pentru sos se amesteca zaharul cu smanatana si se incalzeste 1 minut.
Se servesc in farfurioare si se stropesc cu sos. Se servesc calde!
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii