Banane umplute la gratar este un delicios desert de vara. Il puteti face folosind banane, ciocolata, unt de arahide, fulgi de porumb si daca va place coniac.
Banane umplute la gratar este un delicios desert de vara. Spalati bine bananele, puteti folosi chiar si o periuta pentru a va asigura ca sunt curate.
Dupa ce le-ati spalat faceti o taietura, mai adanca, in fiecare banana si cu lingurita scoateti o parte din miez.
Umpleti apoi cu unt de arahide, fulgi de porumb si bucatele de ciocolata.
Incingeti bine gratarul, dar aveti grija sa nu fie flacara atunci cand puneti fructele pe gratar. Ideal ar fi sa aveti un gratar cu capac, dar puteti acoperi si cu folie de aluminiu, pentru ca sa se acumuleze mai bine caldura. Se lasa cam 15-20 de minute. In timpul cat stau bananele umplute la gratar le mai puteti stropi cu coniac.
Bananele umplute la gratar se servesc calde, eventual inghetata de vanilie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii