Banane umplute la gratar este un delicios desert de vara. Il puteti face folosind banane, ciocolata, unt de arahide, fulgi de porumb si daca va place coniac.
Banane umplute la gratar este un delicios desert de vara. Spalati bine bananele, puteti folosi chiar si o periuta pentru a va asigura ca sunt curate.
Dupa ce le-ati spalat faceti o taietura, mai adanca, in fiecare banana si cu lingurita scoateti o parte din miez.
Umpleti apoi cu unt de arahide, fulgi de porumb si bucatele de ciocolata.
Incingeti bine gratarul, dar aveti grija sa nu fie flacara atunci cand puneti fructele pe gratar. Ideal ar fi sa aveti un gratar cu capac, dar puteti acoperi si cu folie de aluminiu, pentru ca sa se acumuleze mai bine caldura. Se lasa cam 15-20 de minute. In timpul cat stau bananele umplute la gratar le mai puteti stropi cu coniac.
Bananele umplute la gratar se servesc calde, eventual inghetata de vanilie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii