Capusnele se spala si apoi se sfarama bine, pana cand devin o pasta. Aceasta se amesteca impreuna cu zaharul tos, cu zeama de lamaie si cu foile de g
Capusnele se spala si apoi se sfarama bine, pana cand devin o pasta. Aceasta se amesteca impreuna cu zaharul tos, cu zeama de lamaie si cu foile de gelatina, inmuiate initial intr-un pahar cu apa. Se amesteca bine, apoi se adauga frisca si se toarna continutul in boluri, care se introduc la rece.
Se servesc ornate cu frisca.
Alte retete:
Tiramisu Ciocolata de casa Prajitura snikers
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii