Se bate o spuma din ou si vin, iar apoi se adauga zahar, ghimbir, scortisoara si sare. Se adauga atata faina cat sa obtinem un aluat pentru clatite t
Se bate o spuma din ou si vin, iar apoi se adauga zahar, ghimbir, scortisoara si sare. Se adauga atata faina cat sa obtinem un aluat pentru clatite traditional. Se spala caisele si se scot samburii, dar in asa fel incat fructele sa ramana intregi. In locul samburilor se pune cate-un cubulet de zahar. Se preseaza putin caisele, se dau prin faina, apoi prin aluat si se pun in tigaia cu ulei incins. Atentie! Din cauza zaharului din aluat se prajeste foarte repede, deci nu plecati de langa tigaie nici macar un minut, deoarece s-ar putea sa se arda. Caisele prajite se scot pe prosoape de hartie, care absorb surplusul de ulei. Se presar cu un amestec de zahar si scortisoara.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Placinta cu mere
Spuma de zmeura
Pentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visineChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniPrajitura cu cirese sau cu visine este foarte usor de pregatit dar delicioasa! Blatul pufos are in el fructe aromate dar asta...
Prajitura cu cirese sau visineEste o prajitura cu gust intens de ciocolata si in care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon.
Negresa cu branza si ciresePrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visine
Comentarii
Adaugă comentariu