Capsunele se spala, se curata si se taie in patru. Zaharul se fierbe 3 minute cu coaja de portocala taiata fasii subtiri si zeama de portocala, apoi s
Capsunele se spala, se curata si se taie in patru.
Zaharul se fierbe 3 minute cu coaja de portocala taiata fasii subtiri si zeama de portocala, apoi se raceste.
Capsunele se tin 30 de minute in siropul racit.
Ouale proaspete, zaharul si lichiorul se pun intr-un castron pe aburi si se mixeaza pana devin o compozitie cremoasa si densa.
Capsunele se pun in cupe si se stropesc cu crema calda.
Se servesc imediat.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Galuste cu prune
Lapte de pasare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii