Capsune cu sos de portocale

Capsunele se spala, se curata si se taie in patru. Zaharul se fierbe 3 minute cu coaja de portocala taiata fasii subtiri si zeama de portocala, apoi s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g capsune
  • coaja si zeama unei portocale
  • 75 g zahar
  • 2 oua proaspete
  • 4 paharele de cointreau (lichior de portocale)

Mod de preparare

Capsunele se spala, se curata si se taie in patru.

Zaharul se fierbe 3 minute cu coaja de portocala taiata fasii subtiri si zeama de portocala, apoi se raceste.

Capsunele se tin 30 de minute in siropul racit.

Ouale proaspete, zaharul si lichiorul se pun intr-un castron pe aburi si se mixeaza pana devin o compozitie cremoasa si densa.

Capsunele se pun in cupe si se stropesc cu crema calda.
Se servesc imediat.

Alte retete recomandate:

Placinta cu mere

Galuste cu prune

Lapte de pasare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc