Capsunele se spala, se curata si se taie in patru. Zaharul se fierbe 3 minute cu coaja de portocala taiata fasii subtiri si zeama de portocala, apoi s
Capsunele se spala, se curata si se taie in patru.
Zaharul se fierbe 3 minute cu coaja de portocala taiata fasii subtiri si zeama de portocala, apoi se raceste.
Capsunele se tin 30 de minute in siropul racit.
Ouale proaspete, zaharul si lichiorul se pun intr-un castron pe aburi si se mixeaza pana devin o compozitie cremoasa si densa.
Capsunele se pun in cupe si se stropesc cu crema calda.
Se servesc imediat.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Galuste cu prune
Lapte de pasare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii