Se spala capsunile, li se indeparteaza coditele si se taie in jumatati daca sunt prea mari. Se pun intr-un vas si se adauga zaharul si zaharul vanilat
Se spala capsunile, li se indeparteaza coditele si se taie in jumatati daca sunt prea mari. Se pun intr-un vas si se adauga zaharul si zaharul vanilat. Se lasa jumatate de ora, ca sa se topeasca zaharul si sa-si lase un sirop. Se pune in boluri, se toarna cate o lingura de sampanie in fiecare bol si se da la rece.
In momentul servirii, se orneaza bolurile cu frisca, folosind un cornet, si se stropesc cu sos de ciocolata.
Alte retete dulciuri recomandate
Tarta cu fructe
Ciocolata de casa
Spuma de zmeura

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii