Capsunile spalate se curata de codite, se piseaza(nu foarte bine) si se adauga zaharul. Cand zaharul aproape s-a topit, se adauga smantana si se amest
Capsunile spalate se curata de codite, se piseaza(nu foarte bine) si se adauga zaharul. Cand zaharul aproape s-a topit, se adauga smantana si se amesteca. Se pun la frigider.
Se servesc cu mamaliga calda. Poate veti zambi mai intai, si in nici un caz nu veti incerca. Eu va spun ca merita!!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii