Curatim o banana/persoana si o calim usor pe toate partile, in 20 g unt/persoana, apoi scoatem fiecare banana pe cate o farfurie lata, apoi calim in u
Curatim o banana/persoana si o calim usor pe toate partile, in 20 g unt/persoana, apoi scoatem fiecare banana pe cate o farfurie lata, apoi calim in untul ramas 10 g migdale/persoana, dupa ce au fost decojite. Adaugam pentru fiecare persoana 1 lingura de frisca proaspata, 1 lingura de miere, 1/4 lingurita de esenta de migdale, le incalzim usor fara sa le fierbem apoi o picuram peste fiecare banana.
Alte retete fructe recomandate
Spuma de capsuni
Tarta cu visine
Placinta cu mere

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii