Curatim o banana/persoana si o calim usor pe toate partile, in 20 g unt/persoana, apoi scoatem fiecare banana pe cate o farfurie lata, apoi calim in u
Curatim o banana/persoana si o calim usor pe toate partile, in 20 g unt/persoana, apoi scoatem fiecare banana pe cate o farfurie lata, apoi calim in untul ramas 10 g migdale/persoana, dupa ce au fost decojite. Adaugam pentru fiecare persoana 1 lingura de frisca proaspata, 1 lingura de miere, 1/4 lingurita de esenta de migdale, le incalzim usor fara sa le fierbem apoi o picuram peste fiecare banana.
Alte retete fructe recomandate
Spuma de capsuni
Tarta cu visine
Placinta cu mere
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaSe curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se...
Cartofi scazuti cu usturoiDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii