Un fresh de fructe delicios, racoritor, poate fi realizat din pere, pepene galben, prune, mere, struguri. Se poate servi vara cu cuburi de gheata si frunze de menta
Perele, merele si prunele se curata de coaja, li se scot samburii si se taie felii subtiri. Boabele de struguri se spala bine si se scurg, iar pepenele galben, curatat de coaja si samburi, se taie cuburi. Se amesteca toate fructele cu zaharul, vinul si zeama de lamaie. Se tine 2-3 ore in frigider.
Se serveste in cupe sau in pahare,eventual cu cate un piscot.
Alte retete recomandate:
Tort diplomat
Chec pufos
Placinta cu mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii