Grapefruit in sos de whisky este un desert delicat ce se serveste rece. Este o metoda foarte buna de a savura grapefruit-ul.
Curatam de coaja si pielite fructele.
Punem 150ml apa la fiert impreuna cu zaharul, fierbem timp de 10 minute pana cand siropul se ingroasa putin.
Separat, punem mierea pe foc si o gatim pana se maroneste usor si incepe sa se caramelizeze. Indepartam tigaia de pe foc si cu mare grija adaugam whisky-ul. Adaugam peste siropul de zahar, il tinem pe foc pana incepe sa clocoteasca.
Turnam sosul de whisky peste grapefruitul curatat si il lasam sa se raceasca.
Grapefruit-ul in sos de wisky se serveste preferabil rece.
Sursa acestei retete este http://www.delicii.com/
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii