Se framanta faina cu untul si se adauga apa pana se formeaza un aluat elastic. Se curata merele, apoi se umplu cu frisca, zahar si vanilie. Din aluat
Se framanta faina cu untul si se adauga apa pana se formeaza un aluat elastic. Se curata merele, apoi se umplu cu frisca, zahar si vanilie. Din aluat se taie patrate, cu care se infasoara merele. Se pun merele in mijlocul patratelor de aluat, se strange in jurul lor si se lipesc deasupra frunze facute din aluat. Se ung cu oul batut si se coc in cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste aluatul uniform.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Placinta cu mere Ciocolata de casa Prajitura cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii