Mere coapte cu dulceata

Se spala merele in apa rece, se scobeste mijlocul fara sa se strapunga marul de la un capat la celalalt, se umplu merele cu dulceata si se pun pe tava

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 10 mere se ia 1/2 pahar de dulceata

Mod de preparare

Se spala merele in apa rece, se scobeste mijlocul fara sa se strapunga marul de la un capat la celalalt, se umplu merele cu dulceata si se pun pe tava. Se adauga 2-3 linguri de apa si se da tava la cuptor pentru 15-20 minute. Imediat ce merele se inmoaie se scot din cuptor se lasa sa se raceasca putin dupa aceea se asaza pe platou si se toarna deasupra siropul pe care l-au lasat merele in tava. In dulceata este bine sa se adauge 1/2 pahar de pesmet, migdale pisate marunt sau nuci tocate marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori