Cureti merele de coaja si le treci pe razatoare de sticla. Amesteci nucile tocate si lasi amestecul deoparte. Pe foc mic faci un sirop gros din patru
Cureti merele de coaja si le treci pe razatoare de sticla. Amesteci nucile tocate si lasi amestecul deoparte. Pe foc mic faci un sirop gros din patru linguri de zahar si trei linguri de apa, acresti cu zeama de lamaie si parfumezi cu vanilie. Racesti siropul, amesteci cu merele care au stat cu nucile tocate, dai amestecul la rece.
Servesti dupa doua ore, garnisind cupele cu fructe din dulceata de care doresti.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Galuste cu prune
Tiramisu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii