Se spala merele, se curata de coaja si se scobesc in interior. Se face o crema din branza de vaci data prin sita si frecata cu zahar pudra. Se amestec
Se spala merele, se curata de coaja si se scobesc in interior. Se face o crema din branza de vaci data prin sita si frecata cu zahar pudra. Se amesteca crema cu stafidele si coaja de lamaie. Se umple fiecare mar cu crema de branza si se asaza intr-o tava cu putina apa pe fund. Se dau merele la cuptor si se coc la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Se servesc calde sau reci.
Alte retete recomandate:
Mere coapte la cuptor
Prajitura cu mere si biscuiti
Desert cu cocos si capsuni pe blat de biscuiti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseGyros-ul, prietenul cel mai bun al serilor de bumtzi-bumtzi impodobite pe alocuri cu betzii de poveste si prieteni de club ce...
Daca intr-o zi gyros-ul s-ar intalni cu shaorma :))Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii