Se face un sirop din apa si zahar, se amesteca cu zeama de fructe fara sa se fiarba. Cand e rece se amesteca si cu frisca si se pune la frigider. Zeam
Se face un sirop din apa si zahar, se amesteca cu zeama de fructe fara sa se fiarba. Cand e rece se amesteca si cu frisca si se pune la frigider. Zeama de fructe se pune dupa sezon: zeama de mandarine, de portocale, de zmeura ,de visine, de caise. Unele fructe cum sunt fragii, capsunele, zmeura, se pot strivi, fara a mai fi strecurate, astfel, in loc de 2 pahare zeama, se pune 1/2 kg pasta de fructe.
Acest parfeu de fructe se poate servi numai dupa ce se face ca o pasta putin intarita!Se pune la rece in frigider!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii