Marul si para se curata de coaja, de casuta de simburi si se taie cuburi mici. Prunele si piersicile se curata de pielita, de simburi si se taie bucat
Marul si para se curata de coaja, de casuta de simburi si se taie cuburi mici. Prunele si piersicile se curata de pielita, de simburi si se taie bucati mai mici. Se aleg boabe de struguri, de preferinta tamiiosi. Toate aceste fructe se pun intr-un castron si se amesteca cu o lingura de zahar. Se alege un pepene galben mare, copt si bine parfumat. Se taie un capacel si se scot cu lingura toate semintele; apoi se umple cu fructele taiate, scuturind bine pepenele ca sa se aseza fructele. Vinul si zaharul se pun la foc sa dea un clocot, se adauga gelatina si se amesteca cu lingura ca sa se dizolve bine. Se strecoara prin sita si se adauga romul si praful de vanilie. Cind amestecul este aproape rece, se toarna in pepene cit sa acopere fructele si se asaza direct pe gheata Cind se serveste, se taie in jumatate pe lung si fiecare jumatate in felii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii