Se spala perele, se taie in felii si se curata de cotoare. Se incinge untul intr-un vas si se calesc fulgii de migdale. Se adauga feliile de pere si z
Se spala perele, se taie in felii si se curata de cotoare. Se incinge untul intr-un vas si se calesc fulgii de migdale. Se adauga feliile de pere si zaharul si se amesteca, avand grija ca fructele sa nu se zdrobeasca.
Stafidele care au fost tinute o ora in rom, se adauga peste pere, impreuna cu coaja rasa de portocala si zeama de lamaie. Se lasa la fiert, pana cand s-au inmuiat, amestecand sa nu se lipeasca. La sfarsit se adauga romul si zaharul vanilat. Se mai lasa cinci minute la foc mic.
Alte retete fructe recomandate
Capsuni cu zahar
Spuma de capsuni
tarta cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii