Chiar daca esti incepatoare in bucatarie, poti prepara aceasta reteta cu pere, care va fi un succes garantat.
Se aleg pere mari, zemoase si coapte. Se curata de coaja si se fierb intregi in apa cu zahar, timp de 15 minute. Dupa ce se racesc, se cresteaza perele in spirala, lasand cotorul intreg. Frisca se bate cu mixterul, apoi, cu ajutorul unui cornet se umplu spatiile formate cu frisca. Se orneaza cu alune sfaramate, migdale sau fulgi de cereale, trasi in ciocolata.
Perele se servesc cu frunze tocate de menta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii