Cureti de coaja sase piersici mari, le scoti samburul, le desfaci in doua si le pui pe lingurii de supa. Intr-o cratita cu gura larga fierbi zaharul c
Cureti de coaja sase piersici mari, le scoti samburul, le desfaci in doua si le pui pe lingurii de supa. Intr-o cratita cu gura larga fierbi zaharul cu apa si, cand clocoteste, pui piersicile si le tii doua minute. Tragi lingura de supa , pui piersicile in compotiera si lasi siropul sa se ingroase
pe foc mic, parfumat cu vanilie si zeama de lamaie. Tragi cratita cand siropul a scazut la jumatate. Lasi sa se raceasca si-l torni rece peste fructe.
Pui compotiera la rece pentru doua ore, apoi servesti in cupe marginite cu piscoturi fine.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Tarta cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii