Portocale cu anason stelat

Portocale cu anason stelat este un desert sanatos si hranitor. Pentru aceasta reteta culinara va trebuie doar 2 portocale.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Portocale cu anason stelat

Ingrediente

  • 2 portocale
  • 100 ml apa
  • zahar
  • 1 anason stelat

Mod de preparare

Portocale cu anason stelat este un desert sanatos si hranitor. Pentru aceasta reteta culinara va trebuie doar 2 portocale.
Se feliaza portocalele curatate de coaja dupa bunul vostru plac.
Se pune la fiert apa, cu zaharul si anasonul stelat, pana se obtine un sirop.
Se toarna peste portocale si se serveste.


Se lasa la rece ca sa se amestece aromele dupa care se poate servi.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci