Portocale cu anason stelat este un desert sanatos si hranitor. Pentru aceasta reteta culinara va trebuie doar 2 portocale.
Portocale cu anason stelat este un desert sanatos si hranitor. Pentru aceasta reteta culinara va trebuie doar 2 portocale.
Se feliaza portocalele curatate de coaja dupa bunul vostru plac.
Se pune la fiert apa, cu zaharul si anasonul stelat, pana se obtine un sirop.
Se toarna peste portocale si se serveste.
Se lasa la rece ca sa se amestece aromele dupa care se poate servi.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii