Portocale cu anason stelat

Portocale cu anason stelat este un desert sanatos si hranitor. Pentru aceasta reteta culinara va trebuie doar 2 portocale.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Portocale cu anason stelat

Ingrediente

  • 2 portocale
  • 100 ml apa
  • zahar
  • 1 anason stelat

Mod de preparare

Portocale cu anason stelat este un desert sanatos si hranitor. Pentru aceasta reteta culinara va trebuie doar 2 portocale.
Se feliaza portocalele curatate de coaja dupa bunul vostru plac.
Se pune la fiert apa, cu zaharul si anasonul stelat, pana se obtine un sirop.
Se toarna peste portocale si se serveste.


Se lasa la rece ca sa se amestece aromele dupa care se poate servi.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori