Pentru aceasta reteta aveti nevoie de portocale, frisca, fructe glasate, coniac sau lichior de portocale.
Se spala portocalele, se usuca, apoi li se taie cate un capac. Se scoate miezul cu o lingurita, se marunteste si se amesteca cu fructele din dulceata. Se adauga frisca proaspat batuta, coniacul sau lichiorul si se amesteca bine. Se pune compozitia in fiecare portocala, se orneaza cu frisca si se pune capacul la locul lui.
Se servesc reci.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Ciocolata de casa
Cornulete cu rahat
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii