Pentru aceasta reteta aveti nevoie de portocale, frisca, fructe glasate, coniac sau lichior de portocale.
Se spala portocalele, se usuca, apoi li se taie cate un capac. Se scoate miezul cu o lingurita, se marunteste si se amesteca cu fructele din dulceata. Se adauga frisca proaspat batuta, coniacul sau lichiorul si se amesteca bine. Se pune compozitia in fiecare portocala, se orneaza cu frisca si se pune capacul la locul lui.
Se servesc reci.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Ciocolata de casa
Cornulete cu rahat
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii