Se taie prunele pe jumatate si se pun intr-un vas termorezistent. Presaram deasupra zaharul si se toarna sucul de portocala apoi se preseaza o folie p
Se taie prunele pe jumatate si se pun intr-un vas termorezistent. Presaram deasupra zaharul si se toarna sucul de portocala apoi se preseaza o folie pergament peste si se coc timp de 20-25 minute pana se inmoaie.
Intre timp se topeste untul impreuna cu siropul de zahar intr-o tigaie. Se ia de pe foc si se adauga cerealele amestecand bine.
Se indeparteaza hartia, se acopera prunele cu cereale apoi se baga la cuptor inca 10 minute pana cand topingul devine crocant si auriu.
Este un desert usor care poate fi preparat in post.
Alte deserturi de post:
shake de banane

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii