Intr-un castrom se amesteca bucatile de mere, pere si piersici. Separa, se pune la fiert o jumatate de pahar de apa, iar cand da in clocot, se padaug
Intr-un castrom se amesteca bucatile de mere, pere si piersici. Separa, se pune la fiert o jumatate de pahar de apa, iar cand da in clocot, se padauga zaharul si se amesteca. Se tine pe foc pana ce se topeste tot zaharul, dupa care se lasa la racit. Se toarna apoi peste sirop, romul. Se toarna compozitia obtinuta peste fructe, apoi se adauga alunele si stafidele. Se lasa la rece salata obtinuta.
Se serveste din cupe mici, ornata cu putina dulceata si frisca.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajitura snikers Lapte de pasare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii