Se curata merele, se scoate miezul si se taie cubulete. Portocalele se desfac si se tai bucati. Alunele se tai marunt. Fructele pregatite se bun in
Se curata merele, se scoate miezul si se taie cubulete. Portocalele se desfac si se tai bucati. Alunele se tai marunt. Fructele pregatite se bun intr-un bol de sticla si se toarna peste ele amestecul obtinut din iaurt, miere si scortisoara, iar in final se presara cu alunele tocate.
Se tine 1 ora in frigider dupa care se serveste.
Alte retete fructe recomandate
Capsuni cu frisca
Spuma de zmeura
Galuste cu prune

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii