Salata de fructe, cu branza si gelatina

Va recomandam in sezon de primavara sa gatiti aceasta delicioasa salata de capsuni. Va atrage si pe cel mai mic membru al familiei. Salata cu caps

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Salata de fructe, cu branza si gelatina

Ingrediente

  • 500g Cottage Cheese sau branza de vaci
  • 250g frisca (eu am pus o frisca vegetala)
  • 20g gelatina de fructe ( eu am pus de portocale si capsuni cate 10g fiecare)
  • fructe: banane
  • capsuni
  • zmeura
  • blueberry
  • mure
  • mandarine
  • piersici
  • pere
  • ananas.

Mod de preparare

Am impartit branza in 2 vase ( am vrut 2 culori ca am avut 2 tipuri de fructe) si am adaugat fructele scurse de zeama in cele 2 vase, In unul am pus fructele de padure + bananele in celalalt restul si le-am amestecat usurel. Am pus pe foc 2 vase unul cu zeama de la un compot de ananas, celalat cam aceeasi cantitate de zeama de la un compot de visine. Cand au inceput sa fiarba am luat de pe foc am turnat gelatina de portocale la ananas si cea de capsuni la zeama de visine si am amestecat pana s-a dizolvat gelatina. Dupa aceea am adaugat frisca in amadoua vasele. Am turnat salata roz intr-o tava cu pereti detasabili si am dat numa cateva minute la congelator pana s-a intarit asa. Am turnat salata portocalie deasupra, am ornat, am acoperit-o cu folie de plastic, am dat la frigider peste noapte.


Pofta buna! Reteta Salata mea de fructe, cu branza si gelatina a fost propusa de Leea pe forum culinar.ro Alte retete de salate cu fructe gasiti aici: Salata de fructe, Salata de fructe cu frisca, Salata de mere cu iaurt

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui
Negresa simpla si rapida

Negresa simpla si rapida

Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...

Negresa simpla si rapida
Musaca cu carne tocata si cartofi

Musaca cu carne tocata si cartofi

O musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...

Musaca cu carne tocata si cartofi
Cele mai apreciate rețete
Marmelada de mere si pere
1
Dulceata

Marmelada de mere si pere

Se spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....

Marmelada de mere si pere
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
2
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Gris cu lapte
3
Bebelusi > 12 luni

Gris cu lapte

Gris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.

Gris cu lapte
Parteneri
Desert prajitura cu ricotta si smochine
Bucataras.RO

Desert prajitura cu ricotta si smochine

O prajitura fina si aromata cu stafide inmuiate in coniac, care aduce putin cu pasca fara aluat.

Desert prajitura cu ricotta si smochine
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Gustos.RO

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
ReteteCulinare.RO

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect

Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia