Va recomandam in sezon de primavara sa gatiti aceasta delicioasa salata de capsuni. Va atrage si pe cel mai mic membru al familiei. Salata cu caps
Am impartit branza in 2 vase ( am vrut 2 culori ca am avut 2 tipuri de fructe) si am adaugat fructele scurse de zeama in cele 2 vase, In unul am pus fructele de padure + bananele in celalalt restul si le-am amestecat usurel. Am pus pe foc 2 vase unul cu zeama de la un compot de ananas, celalat cam aceeasi cantitate de zeama de la un compot de visine. Cand au inceput sa fiarba am luat de pe foc am turnat gelatina de portocale la ananas si cea de capsuni la zeama de visine si am amestecat pana s-a dizolvat gelatina. Dupa aceea am adaugat frisca in amadoua vasele. Am turnat salata roz intr-o tava cu pereti detasabili si am dat numa cateva minute la congelator pana s-a intarit asa. Am turnat salata portocalie deasupra, am ornat, am acoperit-o cu folie de plastic, am dat la frigider peste noapte.
Pofta buna! Reteta Salata mea de fructe, cu branza si gelatina a fost propusa de Leea pe forum culinar.ro Alte retete de salate cu fructe gasiti aici: Salata de fructe, Salata de fructe cu frisca, Salata de mere cu iaurt
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii