Toate fructele care trebuie curatate se curata si se taie in bucati potrivit de mari pentru mincat. Celelalte se spala si daca sunt prea mari (capsuni
Toate fructele care trebuie curatate se curata si se taie in bucati potrivit de mari pentru mincat. Celelalte se spala si daca sunt prea mari (capsunile) se taie in doua. Se amesteca toate si se serveste asa cum este, sau se poate servi cu "cottage cheese" sau cu inghetata.
Daca va ramine salata, seara se pot pune toate in blender, se pune putin suc de ananas sau de guava, citeva lingurite de iaurt si citeva de miere (in functie de cita salata a ramas), se da citeva pulsuri pina totul este ca o pasta, si se serveste la pahare, ca SMOOTHIE.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii