Pentru a pregati reteta de scordeala cu nuci se curata nucile de coaja si se piseaza bine intr-o piulita de piatra.
Retea scordolea cu nuci este foarte usor de realizat. Se curata nucile de coaja si se piseaza bine intr-o piulita de piatra. Se adauga o bucata de miez de paine alba, muiat in apa si stors, si putin usturoi, dupa gust. Se freaca bine intr-un castron, punand cate putin ulei, pana se face ca o crema untoasa. Se adauga sare si putin otet sau zeama de lamaie.
Scordolea cu nuci se serveste cu raci fierti, cu rasol de pasare, salata de castraveti, de sfecla etc. Se poate servi si ca sos; in acest caz se subtie cat trebuie cu putina apa.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii