Aluatul de baza:faina si stafidele se dau prin masina de tocat si se framanta. Coca o putem tine la frigider intr-o punga de plastic. Se framanta alu
Aluatul de baza:faina si stafidele se dau prin masina de tocat si se framanta. Coca o putem tine la frigider intr-o punga de plastic.
Se framanta aluatul cu anasonul si coriandrul si se pune in forme. Se toaca impreuna curmalele si migdalele si se amesteca celelalte ingrediente.
Compozitia se imparte in forme si se orneaza cu felii de portocala sau de banana. Vara se decoreaza, punandu-se deaspura un strat de boabe (struguri, coacaze) proaspete, peste care se toarna smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDe fapt, am preparat costita si legumele pe grill, la aragaz, ca doar conditiile astea de gratar le am acasa. Dar inainte de...
Costita de miel cu legume la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Comentarii