Pentru ouale de albus cu ciocolata se pregateste pe masina o cratita cu apa fierbinte. Se bat albusurile spuma cu 100 g zahar. Se iau cu lingura oua din albus.
Pentru ouale de albus cu ciocolata se pregateste pe masina o cratita cu apa fierbinte. Se bat albusurile spuma cu 100 g zahar. Se iau cu lingura oua din albus si li se da drumul in apa la fel ca la lapte de pasare. Nu se fierb, ci se tin 2 — 3 minute pe marginea masinii, intorcandu-le pe ambele parti. Se scurg pe o sita. Se face un sos din doua galbenusuri care se freaca cu zahar si fecula. Se toarna incet laptele amestecat cu cacao. Se tine pe masina cateva minute, pana se leaga. Se asaza ouale de albus pe farfurie, deasupra se toarna sosul de ciocolata si se presara migdale prajite cu zahar si macinate.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii