Se bat trei albusuri cu un pic de sare. Pe la jumatatea procesului se adauga 2 linguri de zahar si se bate pana ce spuma devine tare. La galbenusuri
Se bat trei albusuri cu un pic de sare. Pe la jumatatea procesului se adauga 2 linguri de zahar
si se bate pana ce spuma devine tare. La galbenusuri ase adauga 1 lingura rasa de faina. Crema de galbenusuri se adauga peste spuma de albusuri, plus inca o lingura rasa de faina si se amesteca incet. O forma pentru cuptor se unge cu unt, se pune o lingura de dulceata pe fundul ei si se acopera cu compozitia de oua, incercand sa formam niste piramide ca sa-si merite cumva numele de Nockerl. Se baga la cuptor la 180 de grade pentru 15 minute sau pana a prins culoare bine de tot.
Se presara cu zahar praf vaniliat si se serveste.
Reteta a fost postata pe forumul culinar.ro de catre h24c.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii