Usoara, delicioasa si te salveaza atunci cand vrei un desert rapid? Da, da, este spuma cu rom!
Albusurile se bat spuma, se adauga 100 g zahar si o lingura cu rom, apoi spuma se bate din nou pana se intareste si se lasa la o parte. Intr-un castron galbenusurile se freaca cu restul de zahar se dilueaza treptat cu laptele, apoi se bat 8- 10 min pe un vas cu apa clocotita (la bain-marie). Cand sa racit totul, se adauga spuma amestecand usor prin rasturnare.
Spuma se aseaza in cupe si deasupra ei se rade ciocolata. Cupele cu crema se lasa la rece 2-3 h.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii