Spuma de albus cu mere este foarte gustoasa si simplu de pregatit. Rpima data trebuie sa pregatiti piureul de mere.
Spuma de albus cu mere este foarte gustoasa si simplu de pregatit. Prima data trebuie sa pregatiti piureul de mere. Se spala 3-4 mere, se aseaza intr-o tava cu putina apa si se dau la cuptor. Dupa ce s-au copt, se scoate miezul cu o lingurita si se trece prin sita. Se pun albusurile intr-un castron si se bat cu telul sau cu mixerul pana incep sa se ingroasa, se adauga treptat, zaharul continuand amestecatul. Cand albusurile sunt aproape legate, se adauga piureul de mere, amestecandbine pana se obtine o crema spumoasa si omogena. Se pune in cupe sau in castronase si se baga la frigider.
Spuma de albus cu mere se serveste rece. Se garniseste cu biscuiti sau cu bucati de mere.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm avut cateva fructe care se stricau si era pacat sa le las sa se strice de tot sau sa le arunc, asa ca am facut o tarta...
Tarta cu fructe de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii