Toarna lapte peste cacao pudra, adauga zahar, sare si nescafe, fierbe amestecul pe foc mic, pana cand zaharul se topeste in lichid si devine gros si c
Toarna lapte peste cacao pudra, adauga zahar, sare si nescafe, fierbe amestecul pe foc mic, pana cand zaharul se topeste in lichid si devine gros si cremos. Lasa-l sa se raceasca, dupa care adauga-l, impreuna cu romul, in frisca. Raceste bine spuma la frigider si pune-o in sprit. Pregateste pahare racite in prealabil sau farfurioare de compot si preseaza spuma de cacao.
Alte retete in imagini recomandate
Dulceata de mure
Tiramisu
Dulceata de smochine
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaSe curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se...
Cartofi scazuti cu usturoiDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosRulada aperitiv Aurica este delicioasa! Pe langa faptul ca puteti adapta umplutura dupa bunul plac, rulada aperitiv este un...
Rulada aperitiv AuricaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii