Se freaca intr-un vas galbenusurile cu zaharul, se adauga laptele fierbinte, putin cate putin, amestecand mereu. Se pune vasul in bain-marie si se bat
Se freaca intr-un vas galbenusurile cu zaharul, se adauga laptele fierbinte, putin cate putin, amestecand mereu. Se pune vasul in bain-marie si se bate compozitia cu telul pana devine cremoasa.
Se ia vasul de pe foc, se pune gelatina (inmuiata inainte) si vanilia. Se bate compozitia la rece pana se face ca o spuma, apoi se pune intr-un castron si se da la rece.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Pandispan cu visine caramelizate
Spuma de zmeura
Tort tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii