Coace merele in cuptorul incins sau inabuse-le taiate in patru, in putina apa. Sfarama merele, adauga indulcitorul si spuma de albus. Bate cu un tel
Coace merele in cuptorul incins sau inabuse-le taiate in patru, in putina apa. Sfarama merele, adauga indulcitorul si spuma de albus. Bate cu un tel 20-25 de minute, pana obtii o spuma tare.
Serveste crema intr-o farfurie din sticla si decoreaz-o cu cateva bucati de fructe.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Galuste cu prune
Prajitura cu prune
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii