Spuma de mere

Merele taiate felii subtiri se pun la fiert in apa si zahar, pana cand devin o crema. Se lasa apoi la racit, iar spuma obtinuta se pune la frigider.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr mere
  • 1 pahar zahar
  • 1 pahar apa
  • frisca

Mod de preparare

Merele taiate felii subtiri se pun la fiert in apa si zahar, pana cand devin o crema. Se lasa apoi la racit, iar spuma obtinuta se pune la frigider.
Spuma se serveste din cupe, ornata cu frisca.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

Prajitura televizor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori