Pentru spuma de zmeura aveti nevoie de gelatina, zmeura, suc de lamaie, oua, frisca si o lingura de esenta de vanilie. Spuma de zmeura este un desert de vara foarte usor si racoritor.
Pentru spuma de zmeura, puneti gelatina cu 5 linguri de apa clocotita intr-un vas la Bain-Marie si amestecati pana se topeste. Striviti zmeura, apoi adaugati sucul de lamaie, galbenusurile si albusurile batute spuma, bateti frisca, apoi adaugati esenta de vanilie si zaharul. Amestecati cele 3 compozitii si apoi incorporati gelatina. Puneti intr-un vas si raciti timp de 4 ore.
Spuma de zmeura se serveste rece in cupe individuale, ornate cu frisca si zmeura proaspata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii