Dupa ce se spala bine gutuile, li se scot casutele cu samburii si se pun la copt in cuptor, intr-o tava cu foarte putina apa. Cand gutuile s-au copt
Dupa ce se spala bine gutuile, li se scot casutele cu samburii si se pun la copt in cuptor, intr-o tava cu foarte putina apa. Cand gutuile s-au copt bine, se scot si se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu albusurile, zaharul si coaja de lamaie si se bate piureul cu telul, pana devine o crema. Se serveste imediat.
Se serveste proaspata.
Alte retete recomandate: Spuma de capsuni
Spuma de zmeura
Tarta cu fructe
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii