Piureul se da bebelusilor incepand cu varsta de 6 luni.
Curata si spala dovlecelul si pastarnacul, apoi taie-le cuburi mari si pune-le la fiert. cand sunt moi, scurge apa si pastreaza o cescuta.
Coace cartoful dulce in cuptor pana devine moale, apoi scobeste miezul si amesteca-l cu ptin unt. Paseaza legumele cu blenderul vertical si adauga putina apa si untul.
Serveste cartoful dulce alaturi de piureul de dovlecel cu pastarnac. Poti inlocui untul cu ulei de masline extravirgin.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii