Piureul se da bebelusilor incepand cu varsta de 6 luni.
Curata si spala dovlecelul si pastarnacul, apoi taie-le cuburi mari si pune-le la fiert. cand sunt moi, scurge apa si pastreaza o cescuta.
Coace cartoful dulce in cuptor pana devine moale, apoi scobeste miezul si amesteca-l cu ptin unt. Paseaza legumele cu blenderul vertical si adauga putina apa si untul.
Serveste cartoful dulce alaturi de piureul de dovlecel cu pastarnac. Poti inlocui untul cu ulei de masline extravirgin.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii