Se face o mamaliga un picut mai moale,se fac bile din ea, se turtesc usor,sa aiba cam 1 cm inaltime si se prajesc in tigaie. Desprindeti cu cutitul ma
Se face o mamaliga un picut mai moale,se fac bile din ea, se turtesc usor,sa aiba cam 1 cm inaltime si se prajesc in tigaie.
Desprindeti cu cutitul mamaligile,usor,sa nu se rupa,puneti inauntru umplutura,
puneti capacul la loc si gata!
Eu am pus si un pic de smantana desupra,dar merg si fara!
Pofta buna!
Reteta Arepa umplute cu ciuperci si kaizer a fost propusa de vali pe forum culinar.ro
Alte retete cu mamaliga gasiti aici:
Ciuperci cu mamaliga si sos de rosii,
Urzici cu mamaliga,
ciulama cu ciuperci si mamaliga
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii