Freaca 400 ml de smantana pana obtii o pasta fina, dupa care adauga o jumatate de lingurita de sare si pune-l la fiert. Adauga 500 gr de malai. Fierbe
Freaca 400 ml de smantana pana obtii o pasta fina, dupa care adauga o jumatate de lingurita de sare si pune-l la fiert. Adauga 500 gr de malai. Fierbe-l timp de 15 minute la foc mic, amestecand continuu, pana malaiul devine moale. La sfarsit ia-l de pe foc, si lasa-l sa se raceasca, dupa care freaca-l cu o lingura de lemn, pana devine unsuros. Poti inlocui lingura de lemn cu un tel sau cu mixerul.
Formeaza galuste mici cu ajutorul unei lingurite umede si serveste-l rece. Poti servi alaturi de balmos diverse salate sau legume inabusite. Pastreaza-l la frigider.
Alte retete mincare recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu pui• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge ouale, la
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumatImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visine
Comentarii
Adaugă comentariu